Dank aan onze sponsors (Nederlandse versie)

Voordat onze laatste post verschijnt, willen we eerst onze sponsors bedanken:

BF Goodrich: als eerste onze hartelijke dank aan BF Goodrich, onze hoofdsponsor. We waren al erg enthousiast over jullie banden, maar deze reis heeft ons nog meer overtuigd dat BF Goodrich de enige juiste keuze is voor dit soort reizen. meer dan 70.000 kilometer in zand, over rotsen, door modder en water, zonder enig probleem. En ook op asfalt zijn de banden erg comfortabel. We hebben veel aan promotie van deze banden kunnen doen, zowel in Europa als in Afrika. Bedankt, Mark!


Halfway Toyota Shelly Beach: we wisten dat we een fantastische auto bij jullie hebben gekocht. Deze reis hebben we het uiterste van de auto gevraagd, en zonder enig probleem zijn we overal doorheen gekomen. De auto is een jaar lang ons thuis geweest en we hebben geen enkel probleem gehad meer dan 70.000 kilometer lang! Het is ook een rustgevend idee dat als we iets te vragen hadden, we altijd een beroep konden doen op de monteur Ivan. Bryan bedankt voor alle reserve onderdelen die we hebben meegekregen en de extra beurt voordat we aan onze reis begonnen. We hopen nog lang van jullie service te kunnen genieten.


Car Plates & Signs: Pauline we kunnen je niet genoeg bedanken voor de mooie kaart op de motorkap en de vlaggetjes. Dagelijks kwamen mensen de kaart bekijken en het aantal keren dat er foto’s zijn gemaakt was niet meer te tellen. Je kunt wel internationaal gaan!


Howling Moon Durban: we hebben het hele jaar met veel plezier in de tent geslapen en bijna dagelijks de tent op- en afgebroken. Ook de extension en de luifel kwamen goed van pas als Roos bij ons logeerde. De tent is door heel veel mensen bewonderd en we hadden hem onderweg in Europa en Afrika vele malen kunnen verkopen. Hoe zwaar de dag ook was, het feit dat we ‘s avonds lekker in onze tent konden slapen maakte alles goed. Vrij van ongedierte en zelfs bestand tegen de meest heftige tropische regenbuien! David bedankt het reisklaar maken van de tent en ook de onderdelen die we meekregen.
Tiger Wheel and Tyre, Shelly Beach: Bruce bedankt dat jullie onze nieuwe banden erom hebben gelegd en de auto hebben uitgelijnd. Altijd een plezier om bij een professioneel bedrijf als het jouwe te komen.

Lifesaver : onderweg was er boven verwachting vaak goed drinkwater te koop. Toch was het een rustgevend idee dat als er geen water was, we jullie jerrycan konden gebruiken om van water schoon drinkwater te maken. Wat een mooi product! We hebben kunnen zien dat er nog veel plekken in Afrika zijn waar geen schoon drinkwater voor de lokale bevolking voorhanden is. We hopen dat dit in de komende jaren zal veranderen.


VPS Durban: wat heerlijk dat we ons geen zorgen hoefden te maken over krassen op de auto. Brent je hebt een fantastisch product dat heel wat schade heeft voorkomen. In Europa waren veel mensen ge├»nteresseerd. Een paar stukken  vervangen en dan ziet de auto er weer als nieuw uit.


Tracks4Africa: we wisten dat jullie kaarten in een groot deel van Noord, West en Centraal Afrika alleen de hoofdroutes zouden weergeven. We hopen dat met het aanleveren van onze GPX files de kaarten verder verbeterd kunnen worden. Het detail in Zuidelijk Afrika is immers fantastisch!Superbodies Port Shepstone: wat ging Eef fit op reis dankzij de trainingen op jouw sportschool, Mark. Je ziet haar gauw weer terug!Cameratek Durban: wat zijn we blij dat jullie onze camera’s hebben nagekeken voor ons vertrek. We hebben met zo veel plezier onze ervaringen kunnen vastleggen. En we kregen ook veel positieve reacties op onze foto’s. Het verschil in de kleine en grote camera was niet te zien. Brenda en John, bedankt voor het advies en jullie service.Geen opmerkingen:

Een reactie posten