"Digi-speeltjes"

Eindelijk is het dan zover en zijn ook wij toegetreden tot het digitale tijdperk. Waren tot voor kort laptops, tablets en E-readers een 'ver van ons bed show' (we wonen niet voor niets in Afrika), inmiddels hebben we een enorme inhaalslag gemaakt. Waar op reis gaan al niet goed voor is!

De laptop hopen we regelmatig te kunnen gebruiken om onderweg berichten te schrijven. Uiteraard is het posten van berichten afhankelijk van of er een internetcafe is. Op blogs van andere reizigers lezen we daar tegenstrijdige berichten over. Time will tell! En natuurlijk kan Co niet zonder zijn vriendin Excella voor zijn begroting en is het leuk en handig om wat andere overzichten bij te kunnen houden, zoals benzineverbruik en uitgaven. Op een externe harde schijf (& backup schijf) hopen we veel mooie foto's te kunnen opslaan.Aangezien het niet zo fijn is om in een grote stad met een laptop rond te gaan sjouwen, hebben we ook meteen een tablet aangeschaft. Makkelijk als we (in het geval van WIFI) willen skypen of even snel iets op willen zoeken. Al was hij eigenlijk voor de reis bedoeld, we hebben er nu thuis al enorm plezier van!

Uiteraard kunnen we niet van allerlei boeken gaan meeslepen op reis, daarvoor hebben we simpelweg geen ruimte genoeg. Toch willen we een aantal reisboeken, een EHBO boekje en mooie leesboeken mee. Op de Ereaders die we hebben gekocht kunnen duizenden boeken, dus daar kunnen we voorlopig mee vooruit!


2 opmerkingen:

  1. Leuk om te zien dat ook de ICT goed aangepakt wordt :)
    Heeft de laptop een solid state drive?

    BeantwoordenVerwijderen